Gå til hovedinnhold

Badesko

Badesko: vanntett og sklisikkert fottøy for svømmebasseng og badestuer

De er sannsynligvis det mest upretensiøse og samtidig mest komfortable fottøyet som finnes: badesko ble ikke designet for å fremstå elegant på catwalken. Men å ha fottøy tilgjengelig i våtrom og ved vannet som ikke er fuktpåvirket og som også gir godt feste på glatt underlag er godt å ha. Enten i badstuen eller i spa-området, ved svømmebassenget eller på stranden, når det blir vått, er det på tide med noen bade- eller strandsko. De reduserer risikoen for at fotsopp smitter i offentlige bassenger, beskytter føttene dine mot steiner og skarpe skjell i og ved sjøen og sørger for at du er sikker på foten. Hos ABOUT YOU finner du ikke bare klassiske badesko, men også såkalte vannsko og flip-flops. Kjøp en billig modell fra vårt store utvalg og se selv!

Badesko: dette kjennetegner det spesielle fottøyet

Typiske badesko er åpne både foran og bak og har en eller flere stropper over vristen - designet er i hovedsak den samme som ved tøfler. De er imidlertid ikke laget av skinn eller stoff, men av vannavstøtende syntetiske materialer. De har ikke hæl, men heller en litt tykkere såle, som ikke bare fungerer som demping, men også passer på at du ikke sklir: Dette forhindrer fall og forstuinger på glatte, fuktige gulv som i innendørsbassenger, dusjer eller badestuer. Med modeller som er utviklet for bruk på stranda er det derimot først og fremst viktig å hindre at føttene blir skadet på grunn av spisse steiner og skarpe skjell. Badesko kan også brukes i vannet, da de har en tett passform rundt foten og passende remer, slik at de ikke faller av under svømming. Neopren og tekstil brukes vanligvis som overmateriale til disse badeskoene. Bla gjennom våre modeller for menn og kvinner og velg en av variantene.

Trendy strand- og badesko med sofistikerte detaljer

I mellomtiden har badesko og oppnådd kultstatus. I tillegg til sporty, enkle stiler er varianter med skinnende metalliske effekter, fargerike etnotrykk og karakteristiske logodetaljer nå tilgjengelige. Noen av dem brukes til og med på bytur – men dette er ikke anbefalt for lengre turer, da føttene raskt begynner å svette i dem på grunn av det syntetiske materialet. De trendy slektningene til de typiske badeskoene kommer i flip-flop-stil og utstråler kule surfervibber. Designet minner om trekkingsandaler og blir også stadig mer populære, da de gir føttene mer støtte. Tips: badesko med justerbar borrelås gir deg en spesielt god passform fordi de kan justeres individuelt. Vil du også ha en kul surferlook på stranden? I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du mange forskjellige modeller fra mange toppmerker. Bestill en modell i din størrelse online i dag og overbevis deg selv om de kule badeskoene for menn og kvinner.