Gå til hovedinnhold

Badebukser for damer: fra forførende til sporty

Temperaturen stiger og stranden kaller: med trendy badebukser og shorts har du et moteriktig ess i ermet for bekymringsløs moro i det kjølige vannet. Badebukser er kanskje små, men de byr på mye variasjon. Enten du surfer, soler deg eller svømmer runder i utendørsbassenget om morgenen - med badeshorts for damer har du en ekte allrounder ved din side, som perfekt setter dine feminine kurver i scene mens du svømmer og slapper av. De forskjellige passformene til badeshortsen tilbyr noe som passer for enhver kvinnes figur. Fra badeshortser med høyt snitt til sexy badestring, alt er inkludert. Stoffene til svømmeshortsene for dame er hurtigtørkende, pustende og slitesterke, slik at du er godt rustet for sportslige aktiviteter. En elastisk linning på badeshortsen tilpasser seg den individuelle midje- eller hoftestørrelsen. Selvfølgelig kan du også stole på badeshorts for utmerket bærekomfort og optimal passform, tross alt er ingenting mer ubehagelig enn undertøy som stadig glir, klyper og begrenser bevegelsesfriheten din.

Badebukser som funksjonelt motetøy

Selv ved første øyekast viser de forskjellige badeshortsene sitt motepotensial.Takket være det store utvalget av farger og snitt, er du garantert å finne den ideelle følgesvennen for den solfylte tiden av året. Uten tvil: Hvis du liker å bevege deg mye og leter etter noe til neste runde på surfebrettet eller sandvolleyballbanen, er badeshorts det beste valget. De ser ut som vanlige shorts og er ofte utstyrt med snøring og sidelommer. Badeshortsene for damer ser ikke bare superkule ut, de er også et ekte talent når det kommer til å kombinere: Du kan ikke bare bruke dem med en bikinitopp, men også med shirts eller en t-skjorte. Badeshorts for kvinner er ofte laget av spesielt slitesterkt stoff for å tåle de høye påkjenningene ved vannsport. En integrert, pustende mesh-truse gir ytterligere komfort til shortsen. En tidløs klassiker er bikinitrusene. Disse trusene har et ganske stramt snitt og, takket være det høye innholdet av elastan, legger den seg mot kroppen din som en ny hud. Det klorbestandige materialet som badeshortsene er laget av, er av spesielt høy kvalitet, slik at de strålende fargene ikke mister sin styrke selv etter mange eventyr i sol og hav. Bla gjennom butikken vår og velg den perfekte modellen for deg blant våre bikinimodeller og badeshorts for damer.

Badeshorts og badetruse – velg forskjellige modeller for litt variasjon

Strålende farger som knallrosa, knallrød eller strålende gul er ideelle for alle som elsker en selvsikker og uvanlig stil og liker å tiltrekke alles oppmerksomhet. Et ekte blikkfang er også modeller i lyse farger med trykk, mønstre, prikker, striper, søte motiver eller print av ville dyr. Det finnes selvfølgelig også subtile og mer enkle varianter i svart, blått, grått eller grønt. Du kan enten kombinere badeshortsen med en passende bikinitopp, eller bevisst leke litt med stilen velge en kontrastfarge. En badeshorts kan også være et basisplagg som lar seg kombinere med mange forskjellige overdeler. Enten med en t-skjorte, en singlet eller med en tunika - det finnes ingen grenser for fantasien din. Et annet pluss: Mange produsenter legger stor vekt på miljøvern og bærekraft når det kommer til badebukser. Mye av badetøyet som selges i dag er laget av resirkulert polyester, også kjent som PET. Dette materialet produseres ved å smelte ned plast og lage nye polyesterfiber. Dette betyr at det produseres mindre avfall og ressurser spares. Badeshortsene av høy kvalitet er universelle must-haves for sommersesongen! Er du også interessert i nye badeshorts for damer? I ABOUT YOU sin nettbutikk tilbyr vi et stort utvalg av flotte badebukser for surfe- eller bademoro, som du alltid kan imponere med når det gjelder mote. Oppdag de mange forskjellige fargene og designene til badeshorts på nettet og velg en modell som passer deg i din størrelse!