Gå til hovedinnhold

Adidas Ultraboost - et ikon innenfor sneakerverdenen

En lettvekter som er veldig populær: Med Adidas Ultraboost er du raskt på vei når det gjelder både sport og mote. Skoene ser ikke bare flotte ut, men er også utmerkede når det gjelder støtdemping og energiretur. Ultraboost fra Adidas ble lansert i 2015 – og i dag nyter den kultstatus. Den ble forøvrig utviklet ved hjelp av NASAs bevegelsesanalyseteknologi, som ga designerne presise data om nøyaktig rekkefølge av bevegelser når en løper og om belastningen på fotens ulike soner. Slik var de i stand til å lage en ekstremt lett sko som er forsterket på et strategisk viktig punkt - midtfoten - for å gi deg optimal støtte og stabilitet.

Ultraboost fra Adidas: lett som en fjær, pustende og full av energi

Som alle Boost-modeller, har Adidas Ultraboost også en fleksibel mellomsåle laget av lett skum som demper hvert steg og gir løperen energi tilbake. Denne boostsålen beskytter leddene dine, returnerer energi til musklene og forbedrer dermed ytelsen din. Yttersålen er slitesterk - slik at du kan ha glede av fottøyet ditt lenge. Men det blir enda bedre: Den ultralette Ultraboost fra Adidas består av et behagelig mykt overmateriale laget av Primeknit, som legger seg nesten like mykt mot foten som en strikket sokk, og som i tillegg er svært pustende - ingen sjanse for svette føtter! Dette er en annen grunn til at Adidas Ultraboost er populære blant løpere i alle aldre, men den presterer også godt på treningssenteret. Sportsskoene er også avhengige av Adidas Torsion System, som støtter fotbuen og beskytter foten mot å vri seg uten å begrense mobiliteten dens.

Adidas Ultraboost – sko som gir deg maksimal ytelse

Som en videreutvikling av den revolusjonerende Adidas Boost, kombinerer Ultraboost fordelene med den svært responsive Boost-sålen og det meget lette og komfortable Primeknit-materialet. Takket være den lave vekten er du både rask og utholdende med denne løpeskoen. Men alle som bruker Adidas Ultraboost som fritidssko vil også sette pris på komforten. Sist, men ikke minst er det selvsagt det stilige og umiskjennelige designet som gjør modellen til et sneaker-ikon. Enten det er en enkel ensfarget look, glitterdetaljer eller fargerike trykk, viser designet seg å ha mange fasetter. Adidas Ultraboost er også tilgjengelig i forskjellige utgaver, som for eksempel Star Wars eller Game of Thrones utgaven.