Gå til hovedinnhold

Adidas Superstar – en tidløs legende

Her er det snakk om en ekte klassikere som nå er mer populær enn noen gang: Adidas Superstar. Den legendariske kultskoen ble utviklet for basketballspillere i 1969 og den offisielle lanseringen fulgte kort tid etter. Skoene var opprinnelig ment som en sportssko og ble brukt av mange basketballspillere. Den relativt tykke sålen, de berømte 3 stripene i kontrastfarger, Superstar-logoen og den harde skotuppen er karakteristiske og stilen har holdt seg uendret frem til i dag. Superstjernen fra Adidas Originals er for det mestr laget av ekte skinn. Adidas Superstar sneakers er ikke bare stilige, men beskytter også forfoten din. Den harde gummihetten på forsiden ga skoene kallenavnet "Shell Toes". På 1980-tallet levde sneakersene opp til navnet og ble en ekte superstjerne, da Run DMC, en kjent hip-hop-gruppe, erklærte skoen som deres favorittsko. Det amerikanske hiphop-bandet Run DMC hedret skoene med en egen sang kalt «My Adidas», og Red Hot Chili Peppers og Beyoncé ble fikk til og med dedikert sin egen modell fra jubileumskolleksjonen - hvilken annen sko har klart dette så langt? I dag er den uformelle kult-sneakeren en integrert del av streetwear-moten. Besøk vår nettbutikk og overbevis deg selv om de stilige Adidas Superstar sneakersene. Vi tilbyr deg et stort utvalg av forskjellige design og farger.

Adidas Superstar - et ekte streetwear-ikon for hele familien

Takket være sine klassiske aksenter kombinert med moderne originalitet, inspirerer Adidas Superstar ikke bare sneakerheads, men også kvinner, menn og barn. Dette er rett og slett en sko for hele familien. Spesielt for de minste kommer sneakeren med søte trykk og fargerike mønstre. I stedet for skolisser som voksenmodellene har, har noen av barneskoene borrelås eller slip-on design, slik at barna ikke trenger hjelp til å ta dem på og av. Fargekombinasjonene til Shell Toe sneakers for kvinner og menn er mangfoldige, samtidig som de er minimalistiske. Helt hvite sneakers er spesielt populære. Skimrende detaljer på de hvite joggeskoene, som 3-stripene i gullfarge, gjør dem til et blikkfang og gir hvert par jeans litt glam i hverdagen.

Med Adidas Superstar kler du deg både sportslig og elegant

Denne flotte fritidsskoen imponerer også uten tvil med sitt helt fantastiske pris-ytelse-forhold. På grunn av den høye kvaliteten på materialene som er brukt og det meget gode utførelsen, er skoen veldig komfortabel, slitesterk og inspirerer med utmerket bærekomfort. Den stilige looken i mange forskjellige farger gir den et nesten elegant preg - du kan kombinere superstjernen fra merket Adidas Originals med jeans eller med dress uten problemer. OrthoLite®-innersålen i hver modell i serien gir optimal demping. Det tidløse, men likevel sofistikerte designet til Adidas Superstar vil fort føre til at denne sneakeren blir din nye favorittsko. Skoen vil bli din faste følgesvenn - enten du er på jobb, på shoppingtur eller på festival. I disse flotte Adidas joggeskoene vil du garantert bli en superstjerne selv. Kjøp nye Adidas Superstar sneakers i din størrelse og se selv!

Oppdag det brede utvalget av Adidas Superstar sneaker-kolleksjonen hos ABOUT YOU og bestill på nett!