Gå til hovedinnhold

Adidas Ozweego

Dessverre ingenting funnet ...

Adidas Ozweego - joggeskoene i futuristisk retrostil

Når du ser Adidas Ozweego, er du ikke helt sikker på om du ser på en retrosko fra 1990-tallet eller en ekstremt futuristisk sneaker fra moderne tid. Begge deler er riktig. Sportsgiganten Adidas lanserte denne sporty skomodellen for første gang i 1996. Dens edgy look var karakteristisk for den tiden og ble ansett som et absolutt must-have. Utstyrt med innovative teknologier ble disse løpeskoene faktisk designet for idrettsutøvere, men ble raskt også populære som trendy hverdagssko. Mange var entusiastiske over den sporty estetikken kombinert med stilige elementer. Den verdensomspennende entusiasmen førte til at Adidas ga ut fire nye, litt modifiserte modeller av denne kultskoen på svært kort tid frem til år 2000. Nå, 20 år senere, gjør Adidias Ozweego et strålende comeback. De teknologiske egenskapene når et moderne nivå og har blitt forbedret, hvis det i det hele tatt er mulig. Takket være den chunky silhuetten, de ville fargene og det futuristiske designet, passer sneakeren perfekt inn i chunky sneakers trenden. Oppdag utvalget i ABOUT YOU sin nettbutikk og kjøp deg også en av de komfortable Adidas Ozweego!

Adidas sneakers Ozweego - perfekt for individualister

"Ugly sneaker trenden" handler ikke om minimalisme. Tvert imot: det er viktig å vekke oppmerksomhet og å ha litt «mot til å være stygg». Å kalle Adidas Ozweego stygg er selvfølgelig å gå for langt. Det som imidlertid er klart er at den tykke utformingen gjør den til en sko for individualister. «Stygge» sko er mer populære enn noen gang. De fremstår i et klønete og klumpete design. Ved første øyekast ser ikke proporsjonene ut til å stemme og fargene er ekstremt fantasifulle. Såler med sterk profil, ofte i form av plattformer, gjør stilen perfekt. Ugly sneakers har blitt sosialt akseptable og er en av vår tids hippeste trender. Adidias Ozweego har ikke mistet noe av sin popularitet og er mer moteriktige enn noen gang. Det finnes mange måter å style disse skoene på. Hvis du vil ha fokuset på sneakersene ene og alene, kan du kombinere dem med casual jeans og ensfargedeskjorter. Hvis du derimot vil vekke oppsikt med hele antrekket ditt, kan du bruke rutete bukser og en stripete skjorte med Ozweego. Skoene er allerede et moteikon - i dette antrekket blir du det også.

Ozweego fra Adidias – fare for avhengighet

Den slående sålen til disse joggeskoene, er laget av EVA-skum, et gummilignende materiale med spenstegenskaper. adiPRENE-teknologien spesielt utviklet av Adidas gir ekstra støtte i området rundt forfoten og hælen. adiPRENE er et dempende materiale som absorberer slagkrefter som oppstår ved løping på harde gulv. Når du løper, bruker du mye energi på hvert steg. adiPRENE-systemet reduserer energitapet ved å delvis returnere kraften som brukes. Leddene dine blir skånet og musklene avlastet. Yttersålen er laget av mykt gummi med funksjonell profil og sikrer deg sklisikker løping. Selv på glatt underlag vil du aldri miste fotfestet. Den perfekte passformen og den perfekte dempingen av skoene gjør allerede den nye sneakermodellen med 90-tallslook til en sporty klassiker som får deg til å gå på skyer. Du vil bli imponert av den dristige sjarmen til Adidas Ozweego, som utvilsomt har et stort potensial til å bli en ny favoritt. Er du nå interessert i en ny modell av Adidas Ozweego? Så ta en titt på nettbutikken vår! Vi tilbyr et stort utvalg av mange kule design, stiler og farger, og det bør definitivt være noe for deg også i din størrelse. Kjøp disse skoene i dag og se selv.