Gå til hovedinnhold

Alt annet en ordinært
Jakker og kåper for alle kroppsfasonger

Alt annet en ordinært Jakker og kåper for alle kroppsfasonger
Jakker og kåper for alle kroppsfasonger532

Bare vær deg selv

La oss feire alle og deres egne karakter og skjønnhet. Det er flott å ha god selvtillit, vite hva en liker og hva som fungerer for en selv. Hvordan kan det hjelpe å vite hvilken kroppsfasong man har? Det handler om å velge komfortable og allsidige plagg og kombinere dem, slik at du fremhever dine foretrukne kroppsdeler. Uansett om du har en timeglassfigur, er en omvendt triangel, rektangel eller har en epleformet kroppsfasong, finn ut hva som ser best ut og føles best for deg her.

Eplefasong

Hvis du har en slankere underkropp med en rundere midje, har du en eplefasong. En klassisk kåpe vil være en god investering. En ankellang klassisk versjon er et stilig tillegg til ethvert antrekk og gir litt ekstra lengde. Kombiner den med dine favorittjeans, en skjorte med knapper og chunky boots for et avslappet antrekk. Hvis du ønsker et statement antrekk, vil en jakke i blazer-stil eller en losjakke gjøre susen – hva med et mykt teddymateriale som vil få deg til å føle deg komfortabel? Et perfekt valg for en kul lag-på-lag look! Bruk den når du er på vei til treningsstudioet, til jobben eller ved aktiviteter ute. Uansett hva som får deg til å føle deg bra og stilig, du finner det her!

Yasmin - Classy Black Set Look
Yasmin - Baby Blue Coat Look

Pærefasong

Hvis du er bredest rundt hoftene og har en mindre overkropp, har du en pærefasong. En skinnjakke vil være et godt valg for deg. En variant i kaki er virkelig populær denne sesongen – kombiner den med skinnbukser og loafers for en flatterende og elegant look, som passer like bra på kvelden som på dagen. En lang skinnkåpe er supertrendy og stylet med noen bukser og en crop-top i mørkere nyanser, får du en kul og uanstrengt off-duty-look.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Black & Brown Leathery Look