Gå til hovedinnhold

Alt annet enn ordinært
Flatterende kjoler for alle kroppsfasonger

Alt annet enn ordinært Flatterende kjoler for alle kroppsfasonger
Flatterende kjoler for alle kroppsfasonger130

Bare vær deg selv

La oss feire alle på grunn av deres egne karakter og skjønnhet. Det er flott å ha god selvtillit, vite hva en liker og hva som fungerer for en selv. Hvordan kan det hjelpe å vite hvilken kroppsfasong man har? Det handler om å velge komfortable og allsidige plagg og kombinere dem, slik at du fremhever dine foretrukne kroppsdeler. Uansett om du har en timeglassfigur, er en omvendt triangel, rektangel eller har en epleformet kroppsfasong, finn ut hva som ser best ut og føles best for deg her.

Eplefasong

Hvis du har en slankere underkropp med en rundere midje, har du en eplefasong. Kjoler med a-linje eller fit and flare versjoner vil smigre kroppen din. Volanger, statement-ermer eller omslag vil balansere antrekket ditt og legge til volum ved de riktige stedene. Lek deg med forskjellige materialer som tettsittende strikk eller vis fram din indre Bridgerton look med voluminøse snitt som flater ut kurvene dine. Stylet med noen trendy støvletter eller loafers med hæl, vil du ha en look som kombinerer det moderne og tidløse på en fantastisk måte!

Yasmin - Cozy Chic Gray Knit Look
Yasmin - Cute Cognac Volant Look

Pærefasong

Hvis du er bredest rundt hoftene og har en mindre overkropp, har du en pærefasong. En go-to-look for deg kan være en cozy kort kjole i strikk som vil dra all oppmerksomhet mot bena dine – kombiner den med knehøye støvler for å forlenge kroppen med stil. Også en svart kjole vil være et godt alternativ. Hva med en maxikjole med cut outs ved midjen? Denne vil fremheve kurvene dine perfekt og er dermed gi deg en fabelaktig look for en kveld ute på byen. En lang bodycon-kjole vil smigre kurvene dine og er perfekt for enhver anledning. Add litt moro med et modig print og style den med noen tykke boots.

Mies - Sophisticated Black Cutouts Look
Mies - Cool Zebra Maxi Look