Gå til hovedinnhold

Alt annet en ordinært
Bukser til alle kroppsfasonger

Alt annet en ordinært Bukser til alle kroppsfasonger
Bukser til alle kroppsfasonger721

Bare vær deg selv

La oss feire alle og deres egne karakter og skjønnhet. Det er flott å ha god selvtillit, vite hva en liker og hva som fungerer for en selv. Hvordan kan det hjelpe å vite hvilken kroppsfasong man har? Det handler om å velge komfortable og allsidige plagg og kombinere dem, slik at du fremhever dine foretrukne kroppsdeler. Uansett om du har en timeglassfigur, er en omvendt triangel, rektangel eller har en epleformet kroppsfasong, finn ut hva som ser best ut og føles best for deg her.

Eplefasong

Hvis du har en slankere underkropp med en rundere midje, har du en eplefasong. Fremhev silhuetten din med bukser med høy midje med en bred passform som blir enda litt videre ved anklene – disse kan styles enkelt både opp og ned. En ensfarget look fra topp til tå vil virke forlengende for kroppen. Hva med stoffbukser med rette ben, en matchende blazer og noen høyhælte sko for en boss lady look? Sorte boxy dressbukser er like allsidige som de er flatterende. Velg en passform med høyt midje, putt en enkel t-skjorte nedi for å fremheve midjen din, og avslutt med høye hæler og en jakke for den perfekte kvelden. Beige bukser med brede ben i et mykt materiale vil gi volum til looken din. Style dem med det samme fargeskjemaet og noen hæler for en fantastisk look.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

Pærefasong

Hvis du er bredest rundt hoftene og har en mindre overkropp, har du en pærefasong. Flared bukser vil smigre deg. Stylet med en tettsittende minikjole, kan du avbalansere proporsjonene dine på en perfekt måte – til slutt kan du ta på deg et par med høye hæler, og du vil være klar for alt båden dagen og kvelden har å tilby. Trendvarsel: Kjole-over-bukse-stilen er virkelig trendy akkurat nå! Dressbukser vil også alltid se bra ut, særlig hvis du velger en versjon med høy midje i kombinasjon med en crop top som vil fremheve midjen din. En modell i skinn med høy midje er et modig valg, og vil framheve kroppen din på en flott måte. Stylet med en turtleneck, et belte og loafers har du den perfekte looken for både kontoret og middagsselskap - du vil garantert føle deg komfortabel og selvsikker.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look