Gå til hovedinnhold

Din nye moteopplevelse

Oppdag vårt store utvalg av stilarter og merker som passer perfekt til deg

Nike Sportswear
Nike Sportswear
ADIDAS ORIGINALS
ADIDAS ORIGINALS
LEVI'S ®
LEVI'S ®
Calvin Klein
Calvin Klein
Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren
PUMA
PUMA

Stort utvalg, enkel bestilling – damemote på nett hos ABOUT YOU

Kjærligheten til å handle hører til damen som plommen i egget. ABOUT YOU kjenner godt til damemotesektoren. Et stort utvalg av forskjellige merker gir deg alt du trenger for ditt neste antrekk: fra A for accessorier til Å for åpne jakker. Søk etter aktuelle trender eller la deg inspireres av klassiske snitt og modeller. De bestilte varene blir levert raskt og praktisk hjem til deg. Hvis et av produktene ikke passer til din smak, kan du returnere det gratis.

Yttertøy og jakker – damemote i henhold til din smak

Enten det er bluse, kjole eller T-skjorte: hos ABOUT YOU finner du alt for en matchende look. Vi har et rikt utvalg av størrelser og farger. Spesielt fargerike modeller vekker lysten på sommeren. Med de subtile toppene gjør du en god figur om høsten og vinteren. For at du ikke skal fryse i den kalde årstiden, kan du også bestille en vinterjakke. Innovative funksjoner som avtakbart innerfor, tykke hetter eller en ekstra skreddersydd passform gjør jakkene og kappene til et absolutt must-have for garderoben din.

Plagg som smigrer dine ben

Trenger du bukser til en bestemt anledning eller vil du bare fylle garderoben? Ta en kikk hos ABOUT YOU. Det store utvalget av bukser inkluderer både trendy Boyfriend Jeans og klassiske tekstilbukser. Alle merker gir mulighet til å finne din individuelle buksestørrelse med hjelp av størrelsesrådgiveren. Skriv inn størrelsen på de forrige buksene dine og finn produsentens spesifikke størrelse på en bestemt modell med et knappetrykk. Lettere kan det ikke bli.

Uunnværlig for hver dame

Enten høye hæler, joggesko eller pumps, sko har en magisk tiltrekningskraft på kvinner. Du finner passende modeller til vår, sommer, høst og vinter på ABOUT YOU. De fargerike designene gir deg appetitt på den varme sesongen. Med støvler og boots er du varm og komfortabel selv om høsten og vinteren.

Accessories som kronen til din outfit

Hva ville damemote vært uten tilbehør? Smykker, solbriller, hatter og vesker gjør de nøytrale basisplaggene til et flott antrekk. Hvis du har spørsmål om bestillingen, kan du bruke rådgivningstjenesten til ABOUT YOU.

*