Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Kjøp nå. Betal innen 30 dager.
Fri frakt* og retur
100 Dagers returrett

Finn ut hvilken kroppstype du har

Forvandle stilen din
Du er alt annet enn ordinær
Feir deg selv akkurat som du er, uansett alder, form eller størrelse. Du kan være høy, curvy eller petite, ha en eplefasong, pærefasong, rektangel-formet, omvendt triangel-formet eller ha en timeglassfigur eller begge deler samtidig. Kroppen din er unik, og det er stilen din også.

Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå kroppsfasongen din bedre og gi deg praktiske motetips som kan bli til en av dine største game changers.
Klar til å starte?
Er du høy, petite eller curvy?
Klær skal passe deg, ikke omvendt. Kolleksjoner som er laget for høye, petite og curvy kropper, sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for at ermene blir for korte eller at buksene må sys om. Guiden vår er her for å hjelpe deg med å utforske et bredt utvalg av produkter som er laget for å fremheve looken din.
Høy Er du høyere enn 1.75 m? Oppdag vår nøye utvalgte moteinspirasjon for høye kvinner som vil hjelpe deg med å uttrykke din unike stil.
Petite Er du kortere enn 1.65 m? Oppdag våre nøye sammensatte inspirasjonsguide for petite kvinner og finn dine nye favorittplagg.
Curvy Har du markerte hofter og bryster? Oppdag våre utvalgte plagg som inspirerer for curvy kvinner, og finn plagg som vil omfavne de vakre kurvene dine.
Hvilken kroppsfasong har du?
Kroppsfasongen din har ingenting med klesstørrelsen å gjøre, men er i hovedsak basert på proporsjonene dine. De vanligste formene er pæreform, epleform, triangel, omvend triangel og timeglassfasong. Finn ut hvilken fasong du har, og finn de perfekte modellene som fremhever kroppen din.
Pærefasong Kroppen din er mest fyldig rundt hoftene, og du har en mindre overkropp.
Omvendt triangel Overkroppen din er fyldigere, og skuldrene er bredere enn hoftene og beina.
Eplefasong Skuldrene dine er bredere enn hoftene, og du har en avrundet midje uten noe særlig definisjon.
Timeglassfiguren Du har en tydelig definert midje og en noenlunde lik hofte- og brystvidde.
Rektangel Kroppen din har en rettere form, og hoftene er omtrent like brede som midjen.
Du har funnet din match. Hva nå?
Vi har samlet de beste plaggene for enhver fasong, slik at du kan feire din individuelle stil. Enten du er på utkikk etter dine nye favorittjeans eller en kjole som imponerer, kan du utforske inspirasjonsguidene våre for å finne plagg som fremhever deg, akkurat slik du er.
De beste dongeribuksene for deg
De beste buksene for deg
De beste kjolene for deg
De beste toppene for deg
De beste blusene for deg
Det beste yttertøyet for deg