Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Vans: Amerikansk streetwear for alle

Vans ble etablert i 1966 da brødrene Paul Van Doren og Jim Van Doren åpnet The Van Doren Rubber Company sammen med partnerne Gordon Lee og Serge Delia. Det var kundene som etterhvert kom opp med navnet Vans. Det hele startet som en favoritt lokalt i Amerika hvor de produserte og solgte sko direkte til forbrukerne. Tanken var en egen butikken der de også lagde sko med gummisåler, og på 70-tallet la skatere sin elsk på de robuste skoene. Vans betraktes nå som en populær merkevare over hele verden. Med hovedkontoret lokalisert i California er merkevaren i dag ledende innen sko og klær også langt utenfor Amerikas grenser.

Vans - Kule sko for kule folk

Du kjenner mest sannsynlig Vans for de velkjente joggeskoene, som er spesielt populære blant skatere. De har nemlig spesialisert seg på sko for både skateboard og snowboard - sko som er komfortable, men også superkule. De kjennetegnes av å gi en myk følelse, og for det gode grepet de gir på grunn av gummien som gjør de så godt egnet til skateboarding. Merket er kjent for å være urbant og edgy, men også avslappet og sporty. I nettbutikken til ABOUT YOU finner du flere av de kule skoene, både til barn, herrer og damer. I sortimentet finner du dessuten hettegensere og t-skjorter, jakker og bukser i tillegg til tilbehør som belter og ryggsekker. Faktisk kan du velge og vrake i produkter fra topp til tå.

Vans - For deg som følger med i tiden

Vans som merke bærer preg av å være sporty og oser av urban gatemote, sommer og en aktiv stil. Det innebærer at både sko, klær og tilbehør holder høy kvalitet og at de skal være komfortable å ha på seg. Men man trenger ikke være skater eller stå på snowboard for å velge Vans, og det er heller ikke nødvendig å være den mest aktive. Utvalget passer nemlig vel så godt til hverdags, som på festivaler og konserter, på jobben eller bare når du skal gå en tur. Vans har de perfekte hverdagsskoene som passer til ulike stiler, enten du liker det klassiske og enkle, eller du ønsker mer vågale mønstre. I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du lete gjennom utvalget og finne det som passer til din livsstil. Kombiner med plagg etter egen smak og sett sammen din personlige garderobe som passer til hverdagen din.