Skip to main content

Oppdag vårt SEASON SALE: Opptil 70% rabatt5


Ugg: Unikt fottøy i lammeskinn

Historien til UGG begynte i 1978 da surferen Brian Smith fra Australia flyttet til det sørlige California. Han hadde en drøm om å lage unike produkter av favorittmaterialet sitt, lammeskinn. Slik ble Classic Boot til. Fra midten av 80-tallet ble UGG symbolet på strandkulturen, og vokste videre ved hjelp av surfebutikker fra San Diego til Santa Cruz. Siden den gang har merket ekspandert og designer fottøy, klær, tilbehør og husholdningsutstyr. Hele veien har selskapet hatt en kompromissløs holdning til kreativitet, kvalitet og håndverk. Med dedikasjon til langvarig kvalitet og varig design, har de blitt en markedsleder innen produkter laget av førsteklasses materialer. UGG har alltid vært opptatt av å drive forretning på den rette måten, ved å utvikle innovative produkter samtidig som de respekterer mennesker og planeten. Siden 2016 har de vært medlem i United Nations Global Compact (UNGC), hvor de samarbeidet med ekspertpartnere for å drive frem en positiv endring i verden. På den måten bidrar de til å fremme mangfold og inkludering for alle, og jobber for å forstå og redusere miljøpåvirkningen fra virksomheten.

UGG - Få den gode følelsen

Den unike Classic Boot ble opprinnelig brukt av surfere for å holde seg varme på føttene, og ble et ikon på grunn av det myke lammeskinnet og det tidløse designet. I dag er UGG kanskje mest kjent for produkter som gir en følelse av komfort og støtte. Følelsen av UGG beskriver de selv som en varig klem fra en venn, en ubestridt og autentisk egenskap ved merkevaren. I nettbutikken til ABOUT YOU kan du utforske sortimentet, med utvalg for både damer, herrer og barn. I tillegg til de velkjente støvlettene finner du også myke jakker, kjoler og gensere. Eller kanskje det er et par supermyke og varme tøfler du trenger?

UGG - For deg som vil være deg selv

UGG anser seg som modig, provoserende og ekte, et formålsdrevet merke for deg som ikke vil la seg definere av tradisjonelle normer, men som gjør ting på din egen måte. Med en såle som er slitesterk og lett for å øke demping og trekkraft, passer disse allsidige støvlettene godt til omtrent alt – kombiner dem gjerne sammen med din favoritt jeans og en fin topp. I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du se nærmere på alle de ulike produktene fra UGG og finne det som passer deg og din stil best. Det deilige lammeskinnsfôret holder deg garantert varm på bena.