Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Tommy Hilfiger: Klassisk amerikansk mote

Det amerikanske livsstilsmerket Tommy Hilfiger ble grunnlagt i 1985 og har i mer enn 20 år gitt forbrukere over hele verden klassisk, amerikansk mote. Selskapet som er basert i New York, er et verdensledende motemerke som internasjonalt er anerkjent for å hylle essensen av klassisk amerikansk, kul stil kombinert med et preppy design med en tvist. Tommy Hilfiger ble kjøpt opp av PVH Corp. i 2010 og er et globalt kles- og detaljhandelsselskap med over 16000 ansatte på verdensbasis. Med et omfattende distribusjonsnettverk i mer enn 100 land og over 2000 butikker i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika og Asia-Stillehavsregionen, nådde den globale omsetning til Tommy Hilfiger 6,9 milliarder dollar i 2020.

Tommy Hilfiger - Amerikansk mote med en tvist

Tommy Hilfiger er kjent for å være stilig, amerikansk og klassisk. Det er på mange måter kjernen i dette amerikanske merket. De har en uformell og klassisk tilnærming til mote, og lar seg ikke diktere av de trendene som gjelder til enhver tid. Når du velger klær fra Tommy Hilfiger får du klær som varer og klær som har sin faste plass som en del av garderoben din i årevis fremover. Det er kolleksjoner som kan brukes av kvinner, menn og barn. Stikkordene er tidløs, stilfull og klassisk, laget for å kunne være alles favoritt. Hos ABOUT YOU kan du finne dine unike skatter fra Tommy Hilfiger. I kolleksjonen kan du for eksempel velge blant skjorter, topper og gensere i ulike farger og design som passer til de ulike variantene av bukser, skjørt og shortser. Eller hvorfor ikke velge en jumpsuit? Tilbehør som ryggsekker og belter finner du også. Skoene deres er et trygt valg, enten det er til hverdags, jobb eller fest. Topp det hele med en jakke som passer til årstiden. Undertøy, kjoler og badetøy er også en del av sortimentet.

Tommy Hilfiger - For motebevisste menn og kvinner

Motegiganten Tommy Hilfiger tilbyr klær for motebevisste kvinner og menn, uansett alder. Kolleksjonen tilbyr noe for alle, enten du er en forretningskvinne, sportsutøver eller du bare vil være velkledd. Selv om flere kjendiser har lagt sin elsk på merket, er målsetningen å lage klær til vanlige folk - altså til deg som vil ha en sikker og klassisk stil men samtidig legger vekt på god kvalitet. Ikke minst skal du ha råd til å kunne kjøpe moten. Let deg frem her i nettbutikken til ABOUT YOU og la deg inspirere av den amerikanske stilen. Her finner du noe til både deg selv og dine nærmeste.