Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra TIMBERLAND99

SKAPT FOR DEN MODIGE

Vi støtter alle som er modige, både de innlysende og de overraskende. Mennesker som bringer verden fremover med sitt modige og harde arbeid. Det er på tide å tenke i nye baner. Vi må finne tilbake til motet. La oss vise verden hva BUILT FOR THE BOLD betyr Å VÆRE MODIG ER Å ROPE AV FULL HALS. ELLER ER DET IKKE? „For meg ligger motet i stillheten. I refleksjonen. I innholdet.“ Arlo Parks. Sangerinne. Låtskriver. Poet.

SØLT MELK? INGEN FARE

Start dagen din på riktig fot med vår Greenstride™-såle som er fremstilt av 75 % fornybare materialer. Kombinert med sømforseglet, vanntett og miljøvenlig Better Leather kan du forvente deg lettvekt og vanntett komfort uansett hvilket vær du trer ut i.


Suksessen Timberland

Det populære merket Timberland kan beskrives som en suksesshistorie og et klassisk eksempel på den amerikanske drømmen. Det hele startet med Nathan Swartz som emigrerte fra hjemlandet sitt til USA for å skape seg et bedre liv. Han kjøpte seg inn i Abington Shoe Company, et merke som produserte sko, i 1952. Der jobbet han seg oppover i bedriften, hele tiden med en drøm om å kunne inkludere familien sin i firmaet. Swartz kunne til slutt kjøpe ut partneren og gjøre selskapet om til en familiebedrift. Sønnene ble inkludert i driften og selskapet flyttet til New England hvor de begynte å produsere sko tilpasset et varierende og tøft klima. Det førte til at selskapet begynte å lage solide vintersko med helstøpte såler. Ikoniske Timberland winter boots ble til i 1973, og suksessen med disse vinterskoene ble et stort gjennombrudd som førte til at bedriften endret navn til Timberland i 1979.

Timberland - for tøffe forhold

Selv om Timberland slo igjennom med de ikoniske vinterskoene har de fortsatt å utviklet seg. I dag kan dette amerikanske merket skilte med mye mer enn sko, de produserer også klær og tilbehør som er tilpasset tøffe forhold. Produktene er godt egnet for norske forhold hvor været og klimaet kan være ustabilt og varierende, hardt, vått og kaldt. Slike forhold krever både solide klær og sko. Her i nettbutikken til ABOUT YOU kan du finne et stort utvalg av kvalitetsvarer fra Timberland. Vær forberedt på vanskelige forhold og velg Timberland du også.

Sko av høy kvalitet fra Timberland

Skoene fra Timberland holder høy kvalitet, og de klassiske vinterskoene er hver vinter fortsatt en bestselger. Skoene er populære ikke bare på grunn av kvaliteten, men også på grunn det røffe uttrykket som passer til alle stiler. I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du et stor utvalg fra Timberland, uansett hvilken type sko du er på jakt etter. Du finner både støvletter, støvler og sneakers i utvalget, i tillegg til lave sko, sandaler og strandsandaler. Kolleksjonene har modeller til både menn, kvinner og barn. Du kan velge blant flere farger og ulike design slik at du kan finne er par som passer til deg og din stil. Enten du trenger solide sko for å holde føttene varme om vinteren, eller du leter etter behagelige sneakers til hverdagsbruk, er Timberland et sikkert valg for føttene dine.