Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

The North Face: For små og store ekspedisjoner

The North Face ble etablert av fjellklatreren Doug Tompkins i 1966. Eventyret startet i San Francisco og har siden den tid utstyrt friluftsutøvere slik at de kan nå målene og drømmene sine. Navnet The North Face viser til den nordlige siden av et fjell. Det sies at det er den vanskeligste siden å bestige. Logoen er basert på silhuetten til fjellet Half Doem i nasjonalparken Yosemite. Merkevaren styrer etter mantraet Never Stop Exploring™ og lar seg inspirere av ekspedisjoner for å teste grensene for ytelse og muligheter. Tilnærmingen til The North Face drives av tanken om at vi er skapt for å utforske, være nysgjerrige, søke høyere topper og tøye grensene. Disse opplevelsene gir oss samhold, inspirasjon og beveger verden fremover.

The North Face - kolleksjonen for deg som vil utforske mer

I kolleksjonen fra The North Face finner du både funksjonsundertøy, sko og utstyr. Du finner produkter og utstyr til hele familien, voksne som barn, i nettbutikken til ABOUT YOU. Sortimentet varierer fra funksjonsundertøy og fleece til utendørstøy, sko og sportsutstyr. Ryggsekkene har lav vekt og er vanntette, mens ullundertøyet og allværsjakkene holder deg varm i alt slags vær. Kanskje trenger du hansker, eller en turbukse, en lue eller en hettegenser? Du finner produkter i ulike farger og modeller, med ulik design og stil fra The North Face, og det passer for både deg som er nybegynner og du som er proff. Enten du skal rusle i en enkel turløype, være ute å leke i snøen en hel dag eller endelig bestige den fjelltoppen, trenger du utstyr som passer til forholdene, har optimale løsninger og egenskaper, høy kvalitet og god funksjonalitet - samtidig som det skal tåle en støyt.

The North Face - Utstyr for de tøffeste forhold

Selv om fjellklatrere, maratonløpere og ekstremsportsutøvere ofte velger The North Face, trenger du ikke være så dreven for at disse produktene skal fungere for deg. Selv om merkevaren i en årrekke har hjulpet utforskere med å nå sine mål, trenger du ikke å bestige den høyeste fjelltoppen for å velge The North Face. Utstyret deres er godt egnet for tøffe forhold og passer for deg som er opptatt av kvalitet og velprøvde løsninger. Det eneste du trenger i tillegg er riktig motivasjon. Du finner kanskje ikke motivasjonen i nettbutikken til ABOUT YOU, men du finner helt sikkert utstyr som passer perfekt for både deg og familien din - og plutselig er du klar for den turen du har lengtet etter.