Gå til hovedinnhold
Alle produkter fra Samsoe Samsoe367

Samsøe Samsøe: Skandinavisk enkelhet

Historien til Samsøe Samsøe går tilbake til 1993. Da åpnet Samsøe-brødrene en liten smykkebutikk i Latinerkvarteret i København. De utvidet raskt, og inkludere også t-skjorter og strikkevarer, i all hovedsak for menn. Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen overtok merket i år 2000, og forvandlet det til et internasjonalt motehus. Fokuset til Samsøe Samsøe er moderne klær, fottøy og tilbehør til menn og kvinner. I dag ligger hovedkontoret i Københavns hippe bydel, Nørrebro, noe som underbygger deres demokratiske tilnærming til mote. Selskapet har mer enn 40 egne butikker og over 1600 forhandlere i 31 land, i tillegg til at de selger mote på nett.

Tidløst, funksjonelt og sofistikert fra Samsøe Samsøe

Kolleksjonene til Samsøe Samsøe strekker seg forbi trender og bygger på Danmarks anerkjente designtradisjoner. Merket defineres av en slitesterk estetikk kombinert med Københavns lette gatestil i typisk skandinavisk ånd. Det gir minimalistisk, rimelig og tilgjengelig mote i en utpreget skandinavisk stil. Utvalget består av plagg som er laget av de beste materialer med detaljer som gir et sofistikert preg. Samsøe Samsøe byr på klær du kan bruke både i hverdagen, når du er på jobb eller i helgen når du skal på fest eller ut å spise en bedre middag. Du kan finne alt fra klær og tilbehør i sterke farger til mer enkle basisplaggene. I nettbutikken til ABOUT YOU kan du finne et stort utvalg fra Samsøe Samsøe. Sortimentet består av blant annet elegante bluser, vakre kjoler, fine skjørt, flotte gensere og bukser i tillegg til elegant undertøy. Sko i ulike varianter og jakker til enhver anledning er også tilgjengelige. Selvsagt finner du også det viktige tilbehøret i utvalget.

Samsøe Samsøe - Når du er opptatt av passform, kvalitet og gode materialer

Samsøe Samsøe bruker hverdagen til å finne inspirasjon. De reflekterer over den nordiske livsstilen og feirer enkelheten og den flotte, varige stilen. De er dedikert til håndverk, autentisitet og funksjon. Slik kan de levere moderne basisplagg og klassikere for den urbane mann og kvinne. Det er plagg som passer inn i en moderne og urban garderobe, og er for deg som er opptatt av at klærne skal ha god passform, være av god kvalitet og laget av svært gode materialer. I nettbutikken til ABOUT YOU kan du studere kolleksjonen nærmere og finne alt du trenger til garderoben din. Klikk deg rundt og bestill hjem dine favoritter for å gjøre garderoben din komplett.