Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Ralph Lauren: En amerikansk klassiker

Innen luksusmerker er Ralph Lauren en klassiker. Dette amerikanske livsstilsmerket har levert klassisk og stilrent design i mer enn 50 år. Historien starter i 1967 da Ralph Lauren kjøpte grunnla det kjente merket sitt. Frem til da hadde forgjengeren produsert klær til idrettsutvøvere. Det gikk ett år til, så åpnet Ralhp Lauren enda en butikk. Denne slipsbutikken lanserte den første herrekolleksjonen og kort tid etter også den første damekolleksjonen. I dag er Ralph Lauren tilgjengelig i mer enn 280 land. Med tidløse kolleksjoner som byr på det lille ekstra er deres sporty og elegante design en sikker vinner, og er et av de mest suksessfulle merkene, som har funnet sin faste plass i motebildet.

Ralph Lauren - amerikansk, klassisk stil

Plaggene fra Ralph Lauren lages med tanken om den amerikanske livsstilen og folkesjelen i bunn. I nettbutikken til ABOUT YOU finner du utvalg til kvinner og menn fra de ulike undermerker. Du kan sette sammen hele antrekket ditt her. Undertøy og sokker er tilgjengelig i ulike farger. Skjortene og toppene kommer i et stort utvalg av modeller og design, fra lyse toner eller sort til ensfarget rød. Bluser og tunikaer er også tilgjengelige. Finn en bukse eller jeans som passer til overdelene dine, enten det er en stoffbukse, chinobukse eller jeans i slim fit som er favoritten din. Dersom du trives best i en kjole eller et skjørt, kan du velg blant ulike typer og modeller med ulike design og stil. Kombiner med en genser eller poncho. Jakkeutvalget sørger for å holde deg varm og kommer i flere typer - dunjakker, bomberjakker, boblejakker eller parkaser utgjør bare en liten del av utvalget. Ikke glem å komplettere antrekket ditt med de rette skoene, både sneakers, støvler og strandsandaler fra Ralph Lauren er tilgjengelig i nettbutikken vår.

Tidløse klassikere fra Ralph Lauren

Ralph Lauren ønsker å inspirere til et bedre liv, derfor består kolleksjonene av tidløse plagg til både kvinner og menn. Dette er klær og tilbehør som tåler tidens tann og ikke går ut på dato. Du finner et stort utvalg til ulike begivenheter. I ABOUT YOU sin nettbutikk er Ralph Lauren godt representert. Kolleksjonen har plagg som passer både til kontorhverdagen, eller om du skal i bryllup. Kanskje en chinobukse og en blazer er det rette jobbantrekket for deg? Solbriller i ulike varianter setter prikken over i-en på antrekket ditt, men sjekk gjerne også ut utvalget av annet tilbehør, som vesker og skjerf. Velg deg ut dine favoritter og sikre deg en tidløs og klassisk stil som varer.