Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Gutter356

Polo Ralph Lauren – Sporty lillebror

Polo Ralph Lauren ble startet av den amerikanske designeren Ralph Lauren i 1967 og er et undermerke startet av hans kjente merke. Signaturstilen er luksuriøs, sofistikert og preppy, mens Polo Ralph Lauren ble etablert for å kunne introdusere mer hverdagslige og sporty plagg. Poloskjorter står fortsatt sentralt hos undermerket, men i dag er det også lagt en del vekt på moderne sportstøy som joggesett og mote som de selv kaller "sofistikert sportstøy". Polo Ralph Lauren har hovedkontor i New York og er i dag et kjent merke som er godt etablert med butikker over hele verden. Designeren selv er fortsatt aktiv som styreleder og CCO, men hans yngste sønn David Lauren er vise styreleder, og den franske businessmannen Patrice Louvet er president og CEO. Du kan kjøpe Polo Ralph Lauren online hos andre leverandører som ABOUT YOU.

Polo Ralph Lauren – En ikonisk logo

28 år gammel, startet moteskaperen sitt merke Polo hvor han solgte poloskjorter ut av en skuff i Empire State Building. Skjortene ble etterhvert en suksess, og i 1971, introduserte Ralph Lauren Polo Pony logoen som idag har fått en ikonisk status. Den lille karakteristiske logoen som er på de fleste av hans Polo produkter, er en hest som symboliserer frihet, integritet og eleganse. Logoen fremhever mot, lojalitet og viljestyrke og er en slags hyllest til den amerikanske urbefolkningens historie. Logoen ble aller først tatt i bruk på kvinneskjortene, og i 2003 introuduserte Ralph en kolleksjon for å bidra til forebygging og bevisstgjøring rundt bryskreft. Kolleksjonen ble kalt the Pink Pony initiative, og besto av svarte t-skjorter dekket av den ikoniske logoen i rosa over hele brystet.

Ralph Lauren – Mer enn et motehus

Motehuset er mest kjent for sine Polo Ralph Lauren poloskjorter, men har også flere undermerker i tillegg. Selv om Polo Ralph Lauren er mer sporty, bærer merket preg av den classy signaturen, og ikke minst den høye kvaliteten. Polo Ralph Lauren har i dag mange produktlinjer som inkluderer mote til både menn, kvinner og barn. Selskapet har også klokker og smykker til kvinner, i tillegg til parfymer og sportstøy. Utover å være et motehus har bedriften også kolleksjoner med møbler og andre interiørprodukter, noe som gjør det til et av verdens mest anerkjente merker. Du kan finne et utvalg av Polo Ralph Lauren online hos ABOUT YOU.