Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Les Deux - mote med viktig historie

Les Deux er så mye mer enn bare herreklær, sko og accessories! Det danske merket ble etablert i 2009 av en politisk flyktning fra Kongo og en forstadsgutt fra Danmark. Disse guttene inspirerte hverandre og startet deres reise med en enkelt t-skjorte. Dette utviklet seg raskt og skapte det nå kjente merket Les Deux. Det danske motehuset tilbyr stilrene design til menn som passer til enhver anledning, stor som liten. De tidløse produktene kommer i et trendy design som passer alle stiler og personlige looks. Les Deux har uten tvil blitt et kjent og ettertraktet merke i Norge og flere land i verden, det beste av alt? Du finner dem hos ABOUT YOU! Mye av grunnen til dette er fordi vi fortsatt kan se kreativiteten fra to verdensdeler samlet i hvert mesterverk, selv etter over 10 år i bransjen.

Style deg i trendy Les Deux

Les Deux tilbyr et minimalistisk og moderne design som passer perfekt til hverdag og fest. Vi vil gjøre det enkelt for deg å kle deg trendy og komfortabelt til enhver tid. I vårt store utvalg av Les Deux på nett kan du blant annet handle Les Deux sko som tilbyr kvalitet i særklasse. Velg mellom forskjellige farger, design og materialer. Les Deux tilbyr noe for enhver smak og stil, du finner uten tvil et par som passer deg perfekt. Vi har også et stort utvalg av accessories! Hva med å style fottøyet ditt med en kul Les Deux caps? Når du først er i gang, anbefaler vi en titt på de trendy plaggene som kom inn denne sesongen.

Les Deux - nyheter hver sesong

Det danske motehuset vet hva vi skandinaviske menn trenger i løpet av året. Du kan derfor ha høye forventninger når sesongens nyheter kommer inn i vår nettbutikk. Les Deux tilbyr kvalitetsplagg du kan bruke år, etter år. Vi ser på det som en god investering, både for lommeboken og miljøet. I tillegg er det tidløse designet alltid i motebildet. Les Deux har et stort fokus på deg som kunde, og tilbyr derfor noe til enhver størrelse og lengde, slik at du finner noe som passer deg perfekt til enhver tid. Sjekk ut ABOUT YOU sitt store utvalg av Les Deux i dag og oppgrader både garderoben og skohyllen til hver sesong. Vi tilbyr alltid gratis frakt, bytte og retur, slik at du blir 100% fornøyd med handelen.