Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra JACK & JONES1

Jack & Jones - komfortabel mote

Jack & Jones er et av de mest kjente og ettersøkte herremerkene i Norge, og den danske motekjeden er godt kjent for å tilby kvalitet og komfort til en billig penge. Det danske motehuset har som mål å tilby tidløs mote som gir deg gode vibber til enhver anledning. Deres plagg er komfortable og tilbyr behagelig passform til alle størrelser. Det er kanskje ikke så rart at Jack & Jones er flere menns faste merke, både til hverdag og fest? Hos ABOUT YOU kan du alltid handle komfortable varer fra Jack & Jones, hele året. Vi gjør det så enkelt som mulig for deg, slik at du slipper å dra helt til byen når du trenger noe. Vi leverer nemlig rett i postkassen, eller nærmeste postkontor, hele året!

Jack & Jones dekker mens klesbehov

Jack & Jones har absolutt alt du trenger i en hektisk hverdag, og selvfølgelig også alt du trenger til de late dagene du kan henge med gutta å spille fotball, eller dra på båttur. Hos ABOUT YOU finner du alt fra digge Jack & Jones hettegensere som er perfekt å dra på seg en rolig dag du ser etter litt ekstra komfort, til kule sko som oppgraderer looken og passer perfekt på jobb og fest. Vi lar deg velge og vrake i favorittfargene dine, trendy gult, tidløst blått og stilrent grått er bare noe du finner på menyen. Oppgrader garderoben din med bestselgende Jack & Jones plagg og fottøy i dag og dekk hverdagsbehovene dine. Merket kommer uten tvil til å bli en ny hverdagsfavoritt, om det ikke allerede er det.

Jack & Jones har fokus på alle menn

Du finner garantert flere plagg som passer deg og din personlige stil i Jack & Jones sitt store utvalg. Motegiganten har fokus på alle menn, og tilbyr alt fra basic plagg som er et must i hverdagen, til siste finish på looken for et perfekt resultat gang, på gang. Ettersom menn kommer i forskjellige størrelser, preferanser og stiler, tilbyr det danske motehuset gode passformer du vil digge. Jack & Jones har et stort fokus på komfort, plaggene deres er derfor laget i godt materiale med lang holdbarhet, og som tåler en støyt. Fottøyet vil ta vare på føttene, anklene og knærne dine gjennom hele dagen. Hos ABOUT YOU kan du også handle mer bærekraftige Jack & Jones plagg, slik at du kan fornye klesskapet med god samvittighet til enhver anledning og årstid.