Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Sporty mote fra Hummel

Hummel er et sportsmerke som har lange tradisjoner. De har siden 1923 produsert treningstøy i beste kvalitet. Selv om de startet i Tyskland har de i dag hovedkontor i Danmark og er en favoritt blant de som er glad i sport og ønsker seg godt treningstøy. Siden 2006 har de også produsert sneakers. Hummel er merket som elsker sport, som hele tiden utvikler designet sitt og som har tro på at idrett kan bidra til å endre verden. Selskapet jobber etter en overbevisning om at sport kan utgjøre en forskjell. Stilen deres preges av dansk design, med rene linjer i tillegg til ulike trykk og farger i stilige kombinasjoner. Hummel er en miks mellom retro og moderne, og et merke som er stolt av å by på det beste innen treningstøy.

Hummel - alt du trenger til en aktiv livsstil

Hummel har et stort utvalg av fritidstøy til både damer, herrer og barn. Enten du elsker å gå lange fjellturer, spiller fotball, eller bare liker å være aktiv, i nettbutikken til ABOUT YOU kan du sette sammen den perfekte garderoben for en aktiv livsstil. Velg blant sesongens hotteste jakker, enten det er en boblejakke eller overgangsjakke du trenger. Kombiner med en behagelig genser, velg blant hettegensere og sweatjakker i flere farger, for eksempel klassisk sort, hvit eller farger i jordtoner. Til hverdagen er en komfortabel joggebukse en sikker vinner. Legg til et par sneakers i fargen du liker best, utvalget kommer i alt fra sort og hvit, til blå nyanser eller ulike mønster. Kledd i Hummel er du klar for en aktiv hverdag, med klær og utstyr som passer deg.

Hummel - dansk treningstøy for alle

Gjennom å blande stiler fra ulike sportsgrener og kombinere det med den nyeste gatemoten og klassiske trender, leverer Hummel både treningstøy, hverdagsklær og moteriktige sneakers for alle. I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du dine sporty favoritter fra Hummel. Sett sammen hele treningsgarderoben. Begynn med en behagelig sports-bh og sportssokker. Velg blant kolleksjonens mange leggings og sportsbukser. Gå for en klassisk stil i sort, hvit eller grå, eller velg noe mer fargerikt, som rosa eller grønn, dersom du vil ha det litt mer vågalt. T-skjortene, toppene og funksjonsskjortene kommer også i flere farger og i ulike design. Topp antrekket med et par av treningsskoene i høy kvalitet. Uansett hvilken stil du velger, i Hummel takler du de fleste utfordringer.