Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Hugo - tidløs kvalitet og stil

Hugo er en kolleksjon fra kjente og nærmest legendariske Hugo Boss, og målgruppen deres er damer og herrer som ønsker er uformell stil av høy kvalitet. Historien om Hugo Boss startet i Tyskland litt før 1920-årene, og da produserte de i hovedsak solide arbeidsklær etter designønsker fra arbeiderne. Etter andre verdenskrig overtok sønn og svigersønn til Hugo Boss ledelse, og de endret kurs. Fra den tid har klesmerket produsert herreklær av svært høy kvalitet, samt også inkludert damemote i sine kolleksjoner. I dag har de flere underlinjer, og blant dem finner du også Hugo. Her hos ABOUT YOU kan du kjøpe HUGO online. Trykk inn på hele sortimentet vårt og la deg inspirere til å kjøpe tidløse klassikere som enkelt kan kombineres med det du ønsker.

Hugo - herreklær til alle anledninger

I nettbutikken til ABOUT YOU finner et stort utvalg fra Hugo online, og du kan finne antrekkene du trenger til et møte på jobb, og samtidig klærne du ønsker å bruke på fritiden. Du kan i tillegg være helt trygg på at du får klær og sko som er av svært høy kvalitet, de vil holde seg like fin over lengre tid og at alt er planlagt, og utført, ned til minste detalj. Se gjennom vårt store utvalg av sko for herrer, samt tilbehør som klokker, ringer, armbånd og belter. Vi har mange flotte boblejakker og vester som passer for alle anledninger, lyse og mørke jeans både med og uten detaljer og ikke minst nydelige skjorter du kan bruke både på fest og kontoret, og gjerne sammen med en kul caps.

Hugo - damenes favoritt

For damer anbefaler vi virkelig å se på de lekre boblejakkene fra Hugo online her på ABOUT YOU. Nydelige jakker i mørke eller lyse farger som fint kan kombineres med kule jeans fra Hugo. Skal du ha deg en ny kjole kan du lete gjennom det store utvalget fra Hugo, som inkluderer alt fra enkle kjoler til mer ekstravagante. Hugo sine gensere for damer er avslappende, samtidig som de gir deg et preg av luksus. Hugo sitt badetøy passer perfekt for alle damer, så her er det bare å finne sin favoritt. Velg det som passer deg best når det kommer til sko, sneakers, støvletter, pumps eller sandaler. Topp antrekket ditt med alt det stilige tilbehøret fra Hugo, flotte og tidløse vesker, kule solbriller eller elegante smykker.