Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

GUESS for it-jenta

Fire brødre er mennene som står bak merket GUESS, som ble lansert i 1981. Det var et av de første selskapene som produserte designerjeans, og har blant annet designet helt egne bukser til en av 80-tallets store filmer, “Tilbake til fremtiden”, der Michael J. Fox hadde på seg jeans fra akkurat GUESS. Etter hvert har klesprodusentene lansert egne kolleksjoner for blant annet babyer, klokker, belter, parfymer og ikke minst vesker. Flere store stjerner har vært GUESS sitt ansikt utad, og i stallen sin har klesmerket hatt både Claudia Schiffer, Camila Cabello, Jennifer Lopez og Maya Brynne Norman. I nettbutikken finner du et stort utvalg av produkter fra GUESS som du kan kose deg med, og ikke minst klikke hjem dine favoritter raskt og enkelt online.

GUESS for alle anledninger

Vil vi nesten garantere at du finner det du er på jakt etter fra GUESS, og det blir ikke enklere enn å handle GUESS online fra ABOUT YOU. Her finner du GUESS jakker for alle årstider, og også en elegant kåpe i dyretrykk. Vi har de klassiske skjørtene, og her finner du også nydelige høyhælte sko som gir det elegante preget som passer for de fleste anledninger. GUESS fører også klær for hverdagene og ikke minst for sommermånedene. Utenom det store utvalget av jeans har nettbutikken også dongerishorts, skjørt og enkle t-skjorter som passer både for en avslappende hjemmekveld eller sammen med et par jeans om du skal ut. Er du den mer vågale typen kan du sjekke ut de stilige toppene som garantert vil gi deg litt ekstra oppmerksomhet.

Undertøy og tilbehør som gir det lille ekstra

GUESS har sin egen kolleksjon av undertøy og inneholder sportslige BHer og truser som er svært komfortabel og gir god støtte. For ekstra spesielle kvelder har klesmerket lansert delikate truser og BH-er med lekre detaljer som blonder. Skal du ha en sexy bikini er det akkurat hos GUESS du finner det. GUESS er store på tilbehør, og hos ABOUT YOU sin nettbutikk er det et enormt utvalg av klassiske vesker fra GUESS, lommebøker, belter og ikke minst klokker. Ved hjelp av tilbehøret vil du ha et gjennomført antrekk, så ikke glem å se gjennom dette etter at du har funne den perfekte kjole eller jeans. Med klær, sko og tilbehør fra GUESS i klesskapet har du alltid noe du kan ta på deg, og du trenger ikke bruke mye tid på planlegge antrekkene lenger.