Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter

Gina Tricot - feminine plagg med god kvalitet for motebevisste kvinner

Særlig unge kvinner lar seg begeistre av Gina Tricot – det svenske motemerket som ble grunnlagt i Borås i 1997. Et stilrent og ukomplisert design legger grunnlaget for kleskolleksjonene, helt i tråd med ordtaket «less is more». Gina Tricot ble raskt et kjent merkenavn, også på det internasjonale motemarkedet, og tilbyr nå et bredt utvalg av trendy klesplagg og tilbehør til kvinner i mer enn 30 land, også i nettbutikk. Enten det er snakk om lekre vår- og høstjakker, varme strikkeklær eller flotte og elegante minikjoler, hos Gina Tricot kan du kjøpe kvalitetsprodukter til en rimelig pris online. Også et utvalg av stilfulle dekorasjoner og hjemmetekstiler ble i 2020 en del av sortimentet. Du vil finne budsjettvennlige og moteriktige produkter preget av skandinavisk minimalisme, med et nydelig design og tekstiler av høy kvalitet.

Gina Tricot: Mote fra kvinner for kvinner

Ikke bare klesutvalget men også måten selskapet blir ledet på, gjør denne moteskapende bedriften unik. 98 % av de 1900 ansatte er kvinner – Gina Tricot ønsker virkelig å satse på og fremheve kvinner i arbeidslivet. Samtidig gir denne satsingen bedriften muligheten til å identifisere seg meg kundene og til å gjenkjenne hvilke klesplagg og hvilket tilbehør som virkelig blir ønsket. Slik oppstår kleskolleksjoner, som overbeviser med harmonerende farger og stilriktige snitt. Både basisplagg, klassiske klær og elegante kjoler fra Gina Tricot, lar kvinner verden over uttrykke sin femininitet med stolthet. Aktuelle trender og inspirasjon blir funnet både på motetilstelninger, på Instagram eller i hverdagen. På denne måten utvikler stilen seg kontinuerlig, uten å miste sitt minimalistiske og feminine preg som Gina Tricot er kjent for.

Gina Tricot: Her kan du bestille elegante klær på nett

Ønsker du å oppdatere klesskapet ditt med freshe klesplagg, fra Gina Tricot, som takket være sitt enkle og tidløse design aldri vil gå av moten? Oversized, festlig eller avslappet, i nettbutikken til ABOUT YOU finnes det strikkegensere for enhver smak. Ser du dessuten etter en behagelig og elegant stoffbukse, eller et stilig sommer- eller festskjørt, har du kommet på riktig sted. Et bredt utvalg av klær i store størrelser er også en del av vareutvalget i vår Gina Tricot nettbutikk. Classy blazere, fine kjoler med smigrende fasong eller kule jakker utgjør bare en liten del av tilbudet i denne kategorien. Om du ønsker å uttrykke deg selv gjennom stilen din enten på jobb eller på fritiden, vil du finne klær i din passform og størrelse. For å være fashionable behøves det ikke mye penger, bare kreativitet. Og det har Gina Tricot nok av.