Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter

Gerry Weber - trendy, tidløs og ekslusivt

Tyske og trendye Gerry Weber har lenge vært vellykket på den internasjonale scenen, til tross for at starten ikke handlet om å havne på catwalken. Det hele startet i 1973 da duoen Gerhard Weber og Udo Hardieck startet med hjemmeproduksjon av bukser. Dette skulle raskt vise seg å bli svært suksessfullt, og kanskje spesielt etter at den tyske tennisspilleren Steffi Graf viste seg i deres plagg på 80-tallet. Produksjon blomstret og de utvidet produksjonen til å omfatte hele kolleksjoner for damer, og etter det har Gerry Weber gått over de tyske landegrensene og også kommet til Norge. I tillegg selges de i dag i over 100 land. Her hos ABOUT YOU finner du deres smakfulle basisplagg og tidløse klassikere som danner grunnlaget, samtidig som klesmerket tilbyr eksklusive og elegante kolleksjoner for den motebevisste.

Gerry Weber skaper mote for den kresne

Det vi liker svært godt med Gerry Weber at de leverer mote som er lett å style, og som samtidig er flatterende for figuren din. Blant deres plagg her hos ABOUT YOU kan du finne dine favoritter som vil vare i mange sesonger og, sist men ikke minst, vil overbevise deg med sin kvalitet takket være produksjonen av høy kvalitet. Velg for eksempel elegant jobbmote med flatterende blazere og klassiske bukser for arbeidsantrekk, sammen med trendy bluser i tidløse og individuelle design. Du kan også ta en titt på Gerry Weber og finne frem til mote for hverdagsbruk, som er dominert av feminine silhuetter og it-pieces, men som samtidig er plagg som gir komfort og velbehag. Dette er en motedrøm for deg som er opptatt av trender og gjerne er litt kresen.

Gerry Weber - design som utstråler sjarm og spirit

Ved hjelp av plaggene deres kan du danne enkle kombinasjoner som gir deg den effekten av wow som du er ute etter. Gerry Weber gir deg nemlig statement med bare få elementer som detaljer i plaggene sine. I tillegg er plaggene produsert i høy kvalitet som vil føles godt mot huden din, og deres litt mer uvanlige design og flotte farger vil absolutt gi deg den oppmerksomheten du er ute etter. En stor fordel med plaggene deres er at de kan være passende for mange forskjellige anledninger, og ved å style de rett kan de like godt brukes til en koselig hjemmefest med venner som i et bryllup. Bla deg gjennom utvalget fra Gerry Weber online her hos ABOUT YOU og finn frem til dine nye favoritter.