Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

GAP- mote for hele familien

I ABOUT YOU sin GAP nettbutikk kan du finne mote for hele familien på et og samme sted. Hele eventyret om GAP startet i San Francisco da ekteparet Doris og Donald G. Fisher, som drev en klesbutikk, satt i gang sine store drøm om å produsere egendesignede klær. Ekteparet ønsket å tilby kundene sine klær for en moderne livsstil, og resten er en historie om suksess. Har du ikke oppdaget disse fantastiske klesplaggene anbefaler vi at du tar ditt første steg inn i GAP sin verden, du vil ikke angre! I dag kan du kjøpe GAP online og få plagg som er elegante og casual, men samtidig sporty og kul. Her får du komfortable klær med et moderne design slik at det er lett å style dem med tilbehør, samt utrolig gode å ha på seg.

GAP - for avslappende hverdager

Er du typen som ønsker å skape et uttrykk med klærne dine, men samtidig er opptatt av at det du har på deg skal være komfortabelt? Det er akkurat da du skal sjekke ut GAP online her hos oss på ABOUT YOU. GAP sin jeanskolleksjon er enorm, både for damer, herrer og barn. Her kan du finne loose fit, slim fit eller den svært populære jeansen “Boyfriend”. GAP har også fått med seg at snekkerbukser er på vei inn i motebildet igjen, og passer nå like godt til barna som til mor. Skal hele familien slappe av en kveld kan dere kle dere i de behagelige toppene fra GAP, som kommer i hav av farger. Eller på de litt kaldere dager de ikoniske hettegensere med glidelås fra GAP.

GAP - miljøbevisst mote

I tillegg til at GAP har mange gode basisplagg slik at hele familien kan finne frem til de viktigste plaggene, har de også klær for de tidspunktene når familien skal kle seg litt finere. Hos ABOUT YOU finner du flotte skjorter til herrer, samt også shorts som er stilsikre for sommerferien. For barna er det fine plagg i forskjellige farger, både når det gjelder bodyer, leggings, joggebukser og hoodies. Dermed kan barna føle seg komfortable og samtidig kledd for anledningen. En annen positiv side med GAP er at de utvikler hele tiden produksjonen sin til å være mer bærekraftig i produksjonen, og dermed passer på at de holder et øye åpent for miljøet vårt. Kanskje noe av det viktigste de gjør er å dyrke frem bomullen på en måte som gjør at de bruker minst mulig vann.