Gå til hovedinnhold

Filippa K – Nye favoritter i garderoben

Filippa K er et svensk merke som har designet klær til menn og kvinner siden 1993, med fokus på stil, kvalitet og enkle silhuetter. Selskapet er basert i Stockholm og startet opp på Filippa Knutssons' kjøkken, da hun så et behov for enkle plagg som kan brukes hver dag til ulike anledninger. Knutsson skapte derfor en rekke garderobefavoritter som både var stilfulle og komfortable. I dag er selskapet anerkjent internasjonalt, og holder sterkt på den skandinaviske stilen. Du finner plagg fra Filippa K online i deres nettbutikk og hos andre leverandører som ABOUT YOU, i tillegg til at de har flere fysiske butikker over hele verden.

Filippa K – Bærekraftig mote

Hos Filippa K står bærekraft i fokus og de jobber målrettet mot å bli mer klimavennlige innen 2030. Klærne er laget av etiske materialer og holder også andre ansvarlige standarder innen klesproduksjon. Av materialene i produksjonen er hele 67% bærekraftige fibre, 56% resirkulert polyester og 43% monofiber. Kolleksjonene har god kvalitet og et tidløst design med tanke på at de skal vare lenge. Plagg fra Filippa K brukes i snitt 10 ganger mer enn et annet typisk klesplagg som i snitt brukes 7 ganger. Dette gjør at man kan investere i en garderobe som man kan ha i lang tid, og likevel ta hensyn til miljøet. For å bidra til dette introduserte selskapet Filippa K Studio i 2020. Dette var et tiltak som begynte som et retail-prosjekt for reparasjon og sirkulasjon av gamle klær og har nå blitt integrert på hovedkontoret deres i Stockholm.

Filippa K – Skandinavisk minimalisme

Filippa K designer moderne plagg som fremhever skandinavisk minimalisme, med inspirasjon fra 90-tallets enkle silhuetter. Målet med kolleksjonene er at du skal kunne bygge opp en garderobe med estetisk balanserte plagg – uten unødvendige detaljer. På denne måten kan du bruke det samme antrekket gjennom hele dagen. Plaggene er laget for å vare lenge, både med tanke på design og kvalitet. Hos Filippa K har de alt som trengs for å kle opp en moderne mann eller kvinne; fra stilfulle bukser til klassiske skjorter med en moderne tvist, delikate og enkle kjoler, i tillegg til tilbehør som sko og smykker. Filippa K har også et eget undermerke med sportsplagg som heter Soft Sport, hvor komfort og funksjonalitet møter elegante, minimalistiske snitt.