Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter
Alle produkter fra EDITED2 256

Edited - har alt du trenger

I 2014 så Edited dagens lys i Tyskland og har siden da vært et merke som tar sikte på å kunne tilby alt du trenger for å være en trendy dame som er oppdatert på dagens motebilde. Hvert år presenteres 12 ulike kolleksjoner fra dem, der alle har mange varierende og sofistikerte detaljer. Her finne du både klær, sko og tilbehør på et og samme sted fra Edited, nemlig her i ABOUT YOU sin nettbutikk. Plaggene er rimelige, og Edited ønsker å skape muligheter for at alle skal kunne finne sin egne personlige stil, samtidig som de stadig ønsker å utvikle bærekraftig mote. Valget er ditt, og Edited står for det store utvalget slik at du kan få den stilen du ønsker til både hverdag og fest.

Edited - oppdatert mote gjennom året

Designteamet til Edited produserer opptil tre kolleksjoner per sesong, og arbeider dedikert for å skape de små detaljene som gjør plaggene deres komplett. En av grunnen for at damer trives så godt med Edited sine plagg er deres nøye utvalgte materialer som har lang holdbarhet, inspirerende trykk og ikke minst flatterende snitt. I nettbutikken til ABOUT YOU finner du korte og lange modeller av jumpsuits, jeans i alle varianter, men også andre bukser som for eksempel capribukser, skinnbukser og leggings. Er du på utkikk etter en kjole har nettbutikken et rikt utvalg av kjoler i alle varianter fra merket. Edited er alltid oppdatert med sitt moderne designspråk, og du vil garantert finne plaggene som passer for deg uansett årstid. Her er det bare til å sette i gang og bla deg frem til dine favoritter fra Edited.

Edited - fra Tyskland til verden

Fra starten i Tyskland har Edited erobret verden og skapt seg et solid merke internasjonalt. Deres allsidige klær har blitt båret av stilikoner som Claire Rose, Blanca Miró og Pernille Teisbaek, samt at de produserer enkle basisplagg som man aldri kan få nok av. Her hos ABOUT YOU finner du hele utvalget, fra nydelige bikinier og badedrakter for strandlivet, behagelige bodyer, topper og truser, til kjoler og skjørt for sene kvelder. Etter at du har funnet frem til dine favorittplagg kan du gjøre antrekket komplett med sko og tilbehør fra Edited online her i nettbutikken vår. Her finner du alt du trenger for å skape et perfekt antrekk, fra innerst til ytterst! EDITED sine mål for fremtiden er å inspirere flere mennesker med spennende historier og nye stiler, og vi kan bare glede oss til å være med på deres bærekraftige reise.