Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Colmar- ypperlig italiensk design

Colmar er viden kjent for sine plagg av høy kvalitet som egner seg særdeles godt for vintersport. Merket har også vært sponsor for VM i alpint, så det sier sitt om kvaliteten. Gjennom å tilby funksjonelle klær som gir deg usedvanlig god stil i skibakkene, har de utviklet seg stort fra å opprinnelig være en hattefabrikk i den italienske byen Monza. Colmar er et merke som står for spontanitet, imponerende mangfold og italiensk letthet, samtidig som du kan understreke din personlige stil ved å matche ulike plagg fra dem. I ABOUT YOU sin nettbutikk finner du klærne du trenger for skiløypene, men også lette overgangsjakker til fritidsbruk. Sjekk også vårt gode utvalg av stilige Colmar sneakers, perfekt sammen med en dunjakke når du skal på afterski.

Colmar - setter kundene høyest

Colmar sitt design er skapt for at du kan uttrykke hvem du er, og skapt med visjoner med sin opprinnelse fra et fargerikt Italia fullt av følelser. Colmar er for deg som elsker det vide og det ukjente, og har en lengsel etter nye eventyr og en frisk bris i håret. Her kan du være trygg på at du skal være fornøyd med kjøpet, for selskapet legger stor vekt på kundetilfredshet og ønsker fremfor alt å formidle det særpreg som merkevaren har til omverdenen. Derfor kommer hvert eneste plagg fra Colmar med et sertifikat som tilhører kampanjen Certilogo. Du kan derfor være helt sikker på at du får ekte vare når du handler dine favorittplagg fra Colmar online her hos ABOUT YOU.

Finn dine favoritter fra Colmar

Her hos ABOUT YOU finner det flere varianter av klær fra Colmar, for både herre og dame. Det er ihvertfall verdt bryet å sjekke ut alle de kule og flott jakkene. Vi har vinterjakker for damer og herrer, når de kalde dagene er her, samt stilige vester som når solen titter frem. Skal du ha deg en jakke for fritidsbruk finner du både bomberjakker og dunjakker for damer som gir deg en sporty stil. For herrer har vi også inne hettegenser, shorts og t-shirts fra Colmar, perfekt for vår og sommer. Her er det altså noe for både damer og herrer fra Colmar, og det fine er at dette merket matcher oss alle. Start dine nye vintereventyr sammen med oss, og de funksjonelle plaggene fra Colmar som du har behov for.