Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
 Merkeoverskrifter
Alle produkter fra Cartoon127

Cartoon - Lekne klær for alle kvinner

Ønsker du deg en stil som er både avslappet og elegant samtidig som det skal være komfortabelt å ha på seg? Da kan du slutte å lete og se nærmere på Cartoon sin kolleksjon for kvinner. Det ligger i navnet, merkevaren er leken og byr på dameklær som er spennende. Vi snakker avslappet, uanstrengt stil og komfort. Mote trenger ikke være kjedelig. Cartoon gjør mote gøy og vil helt sikkert løfte garderoben din til helt nye høyder.

Cartoon - For kvinner som ønsker en leken men avslappet stil

Kolleksjonen til Cartoon passer for deg som vil ha en avslappet stil, men som likevel ikke er redd for å få litt oppmerksomhet. Spesialiteten til dette merket er dameklær i jordtoner kombinert med ulike mønster og detaljer. I nettbutikken til ABOUT YOU finner du et stort utvalg av klær fra Cartoon. Velg for eksempel blant behagelige og stilige kjoler med ulike mønster, enten det er en coctailkjole, minikjole, midikjole eller en strikkkjole du ønsker deg. Foretrekker du skjørt finner du flere modeller tilgjengelig, både miniskjørt og midiskjørt i ulike design. Kanskje er et rutete skjørt perfekt for deg? Kombiner med en fin bluse, enten ensfarget eller med et frisk mønster, for å fullføre antrekket. Lek deg med sortimentet du også og finn dine favoritter fra Cartoon. Bestill klærne hjem og sørg for at du får en gøy og leken garderobe du er stolt av.

Finn ditt hverdagsantrekk fra Cartoon

Cartoon er perfekt for deg som ønsker en uformell stil i hverdagen, både til jobb og når du er hjemme. Kolleksjonen byr på både fritidsklær og basics som er elegante samtidig som de er uformelle.I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du sette sammen hele antrekket ditt fra sortimentet til Cartoon. Jeans og bukser finnes i ulike varianter, enten du liker jeggings eller stoffbukser kan du finne et plagg som passer deg. Topper, skjorter og gensere kommer både i modeller som er ensfarget og i modeller med varierende mønster. Topp det hele med en flott jakke, gå for en olajakke eller overgangsjakke etter smak og sesong. Kanskje du trenger den perfekte kåpen til vinteren? Sett sammen hverdagsantrekket ditt fra utvalget til Cartoon, kombiner ulike stiler og uttrykk til du har funnet den perfekte stilen for deg. Gjør hverdagsgarderoben din komplett i dag og bestill hjem drømmeantrekket ditt nå.