Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra Calvin Klein764

Calvin Klein: Livsstilsmerket for alle

Calvin Klein er et internasjonalt klesmerke som ble etablert i 1968 av Calvin Klein og partneren Barry Schwartz. Siden oppstarten har selskapet etter hvert etablert seg som en leder innen amerikansk mote gjennom et rent, estetisk og innovativt design som varer. Den globale omsetningen var i 2017 over 9 milliarder dollar og merket ble distribuert til mer enn 110 land. Omtrent 10 000 mennesker over hele verden er ansatt i selskapet, som i 2003 ble kjøpt opp av PVH Corp. Merket startet med undertøy, en kolleksjon som har vært en suksesshistorie hele veien. Nå derimot tilbyr merket et større utvalg og en variert kolleksjon. I dag er Calvin Klein en av verdens mest kjente merkevarer.

Calvin Klein - Når du leter etter mote som både er stilren og elegant

Calvin Klein er et livsstilsmerke som viser frem dristige og progressive idealer og en forførende, ofte minimalistisk, estetikk. Merket forsøker å begeistre og inspirere publikum, samtidig som de benytter provoserende bilder og et slående design for å vekke sansene. I nettbutikken til ABOUT YOU finner du mye fra det store sortimentet til Calvin Klein, som er kjent for rene linjer og spennende snitt. Du kjenner kanskje allerede til den velkjente undertøyskolleksjonen deres? I tillegg finner du blant annet flotte jakker og kåper, velduftende parfymer og stilige bukser, i tillegg til tilbehør som flotte klokker, tidsriktige vesker, hatter og kule capser. Eller er det kanskje en ny fin kjole eller et lekkert skjørt du trenger til det neste arrangementet du gleder deg til? Ta en titt i nettbutikken vår og bestill hjem din favoritt.

Calvin Klein - For deg som vil ha en egen stil

I ABOUT YOU sin nettbutikk kan du se nærmere på kolleksjonen, og finne din personlige stil. Du finner klær som både er elegante og stilrene, med en kvalitet som er upåklagelig. Dette er produkter du kan bruke år etter år - de er laget for å vare. Sortimentet har spennende produkter med ulike design og i ulike farger, slik at det er enkelt å finne det som passer til akkurat din smak. Med det store utvalget kan du finne noe som passer uansett hvilken stil du har, og uansett hvilken anledning det gjelder. Calvin Klein er et minimalistisk og innovativt merke, men samtidig elegant og lekkert. Det er trygt å handle produkter fra Calvin Klein hos oss, så gjør det enkelt - velg ut det du liker best og få varene bestilt hjem til deg.