Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra BUFFALO487

Buffalo skaper trender

Mange av oss husker Buffalo sine ikoniske sko fra 90-tallet som alle ønsket seg, og kanskje var du en av de som sto i lange køer for å skaffe deg et par av disse populære platåskoene? Buffalo er mye mer enn bare platåskoene sine, blant utvalget deres finner du lekre skotyper som joggesko, mokkasiner, høyhælte sko og høye støvler. Alt finner du online her hos ABOUT YOU. I tillegg til et stort utvalg av sko, tilbyr dette ikoniske merket antrekk som kan defineres som jordnære med sitt enkle snitt, men samtidig med lekre detaljer som skaper ekstra oppmerksomhet når du ønsker det. Utvalget deres er variert og du kan finne klær som er inspirert av cowboystilen, men også bukser og overdeler som gir deg et klassisk uttrykk på kontoret.

Klær og sko av høy kvalitet

Produktene til Buffalo holder høy kvalitet og lang holdbarhet, men uten at prisen blir for høy. Historien rundt Buffalo startet på slutten av 1980-tallet i Tyskland. Her ble det produsert cowboy boots som var beregnet for ungdom, og som raskt ble en “must-have” for mange unge. Etter hvert som de ble populær over landegrensene, ble produksjonen utviklet til å omfatte flere typer sko, og senere startet de med produksjon av klær. Målgruppen deres er jordnære og motebevisste kvinner, som ønsker en klassisk, estetisk og samtidig moderne stil. Dette er nok grunnen for at damer i ulike aldersgrupper trives så godt med produktene til Buffalo. Handle online hos ABOUT YOU for her finner du blant annet lekre kjoler og buksedresser, samt kule gensere og jeans fra Buffalo slik at du kan finne din stil.

Buffalo som passer akkurat for deg

Er du på jakt etter de klassiske Buffalo skoene som er tilbake i motebildet for fullt må du sjekke ut Buffalo London her i nettbutikken vår ABOUT YOU. Skal du gjøre deg klar for strandlivet finner du både nydelig badedrakter og bikinier fra merket, og ikke minst mange fine slippers fra Buffalo i vår nettbutikk. Kombiner ditt nye badetøy med en av de mange lekre sommerkjolene du finner her hos oss. Er du mer klar for en kosekveld kan du bla deg frem til ekstra lange og komfortable hettegensere som passer helt supert for en filmkveld. Nyt vårt store utvalg online og finn din nye stil med klær og sko fra Buffalo, som egner seg både til hverdags og til fest. De klassiske magetoppene finner du under fanen Buffalo Apparel.