Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv

Asics – God kvalitet helt siden begynnelsen

Asics ble grunnlagt av Kihachiro Onitsuka i 1949, med en misjon om å bruke sport som en måte å hjelpe unge mennesker og samfunnets utvikling etter krigen. Det japanske sportsmerket har siden starten jobbet med å utvikle nye teknikker og kvalitet for å sikre den beste løpeopplevelsen og lanserte i 1953 sine første sko for maraton. Allerede i 1956 ble Asics sponsor for Japan's OL-team grunnet den eksepsjonelle kvaliteten. I dag er det Motoi Oyama og Yasuhito Hirota som er øverste direktører i Asics, som nå har hovedkontor i Kobe i Japan og rundt 9000 ansatte. Merket er fortsatt en favoritt blant alle sportsmerkene på markedet, elsket av både sportsentusiaster og profesjonelle idrettsutøvere, hvor løpeskoene har blitt en tydelig favoritt.

Asics – Kjerneverdier knyttet til kropp og sinn

Asics fikk navnet som det er kjent for i dag i 1977, et akronym som står får "Anima Sana In Corpore Sano". Dette betyr "du bør be for en sunn kropp og et sunt sinn", og er grunnlaget for merkets kjerneverdier som fremhever deres ønske om at alle mennesker rundt om i verden skal være sunne og lykkelige både fysisk og mentalt. Asics' VISION 2030 strategi er en misjon selskapet har satt seg for å jobbe for å bidra til god livsstil gjennom intelligent sportsteknologi. Målet er å sikre at alle kan ta del i sport og trening gjennom hele livet, med god helse – både fysisk og mentalt.

Asics – Ledende aktør innen løpesko

Asics står for et stort utvalg treningsklær og sko, og er en av de ledende aktørene for tekniske løpesko på det globale markedet. Selskapet tar i bruk innovativ teknologi for å skape den beste opplevelsen, enten det er snakk om rugby, fotball eller en hverdagslig løpetur. For å oppnå den beste komfort, støtte og generelt en god opplevelse har Asics utviklet flere signatur-teknikker. Blant annet har de utviklet FluidAxis som er en del av sålen som tillater den naturlige bevegelsen i løperens fot, og Guidance Line som reduserer ubalanse når løperen løper. De har også utviklet Heel Clutching System som reduserer mellomrommet mellom helen og skoen, noe som forbedrer passform og stabilitet. Sportsmerket har flagship butikker over hele verden, men du kan også få tak i dine neste treningssko online i Asics' nettbutikk, eller hos ABOUT YOU.