Gå til hovedinnhold

Alpha Industries - med et hint fra livet som pilot

Alpha Industries vet akkurat hva som betyr noe for moteriktige damer og herrer. Hele eventyret deres startet på slutten av 50-tallet i Knoxville, Tennessee, og etter at det amerikanske forsvaret etterspurte slitesterke jakker og andre plagg for sine piloter har suksessen bare fortsatt. Det var ikke bare amerikanske piloter som omfavnet høye kvaliteten og de fine detaljene man finner i plaggene deres. Her i nettbutikken til ABOUT YOU finner du i dag et rikt utvalg av klær for både herrer og damer fra denne favorittene innen ikoniske klær med kreative løsninger. I tillegg til de kjente bomberjakkene fra Alpha Industrie, kan du blant annet finne parkas og kåper som har et tilsvarende unikt utseende og garantert har samme uslåelige kvalitet som du er vant til fra denne vellykkede klesprodusenten.

Alpha Industries - ubestridte innen militær mote

Når 70-tallet kom bestemte den amerikanske klesprodusenten Alpha Industries seg for å virkelig satse på fritidstøy for menn og damer på det amerikanske markedet, og ikke bare klær for piloter. Heldigvis, sier vi som elsker moten deres! Selskapet har siden da vokst seg fra å være en stor produsent av de ikoniske bomberjakkene, til å produsere bortimot alle typer klesplagg. Et felles kjennetegn er at alt de produserer har et stilig design, smarte funksjoner og gode egenskaper. Med bakgrunn fra militæret, er plaggene fra Alpha Industries fylt med snedige detaljer og røffe elementer. Bla deg gjennom det store utvalget her hos ABOUT YOU og finn frem til alt du trenger fra Alpha Industries online. Her finner du alt fra t-skjorter, bukser og sweatshirts.

Alpha Industries - kan kombineres med det meste

For deg som er fan av deres unike mote, er akkurat nettbutikken til ABOUT YOU det rette stedet. Her finner du både shorts, samt en mengde av hettegensere, topper og undertøy for herrer. Du vil også oppdage at vi har både vesker, luer og annet tilbehør som du kan handle hjem for å sette den siste prikken over i'en på antrekkene dine. Noe vi liker godt med klærne fra Alpha Industries er hvor lett du kan kombinere plaggene med det du allerede har i garderoben din. Her er det kun fantasien din som kan sette grensene, og du kan la deg inspirere av den moderne og tidløse militærmoten her fra Alpha Industries online her hos oss. Så hva venter du egentlig på, her er det bare til å komme i gang og få plaggene hjem.