Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Sport750

Adidas Performance - ikoniske klær

Adidas Performance sin historie går nesten 100 år tilbake i tid da de to brødrene Dassler startet med produksjon av joggesko. Etter at de kjente OL-vinnerne Lina Radke og Jesse Owens på 20- og 30-tallet tok gullmedaljer i brødrene sine sko, fikk de et solid fotfeste i industrien. På 1940-tallet valgte brødrene å gå hver sin vei, og Adi Dassler startet sitt eget merke, Adidas. Broren startet opp klesmerket Puma. Adi Dassler sitt merke ble raskt kjent, og utviklingen fra å være en liten skobutikk til en av de største produsentene innen sportsklær gikk raskt. I dag finner du alt du trenger fra innerst til ytterst fra Adidas Performance online her hos ABOUT YOU. Bla deg gjennom alt fra komfortable treningsbukser, stilige t-skjorter med god pusteevne og ikke minst et enormt utvalg av sportssko.

Adidas Performance - for hele familien

De tre enkle stripene er noe som både unge og gamle vet hva står for, og det samme gjelder for Adidas Performance sitt tredelte blad, også kjent som "Trefoil". Bladet skal symboliserer den olympiske ånden og forbindelsen mellom de tre kontinentalplatene. Her hos ABOUT YOU finner du Adidas Peformance online til hele familien. For babyer og de minste barna finner du kule og myke joggedresser i nettbutikken, samt også myke shorts for de eldre barna. Det er et stort utvalg av både Adidas Performance sine klassiske sneakers, og joggesko til hele familien. I nettbutikken er det også ytterklær for hele familien for regnværsdager. Utvalget fra Adidas Performance er så stort, at her er det bare til å bla seg gjennom og finne frem til favorittene for både store og små i familien.

Adidas Performance - for både trening og hverdag

Adidas Performance har utviklet seg fra en liten familiebedrift, og hvem hadde visst at tre striper skulle utviklet seg til et globalt klesmerke for både trening og gatemote! Klærne fra Adidas Performance er svært komfortable og støttende til treningsøktene, men samtidig så urbane og kule at de kan brukes utenom. Hos ABOUT YOU kan du handle Adidas Performance online og få hjem plaggene du trenger både på treningssenteret, men også for skole og jobb. Det er ikke uvanlig at man ser kjente personligheter i klær fra Adidas Performance, og spesielt Kanye West er kjent for å stille opp i merkets sportsklær som gir deg en kul og avslappende stil. Merket har altså klart å holde seg på toppen av motebildet gjennom mange år, og kommer stadig med nye utviklinger for å gi oss kvalitet og stil på samme tid.