Gå til hovedinnhold
Logg inn
Ønskeliste
Handlekurv
Alle produkter fra ADIDAS ORIGINALS1 359

adidas Originals: Sportsmote passende for gaten

adidas Originals er like original som du. Motemerket med de tre stripene startet som en liten familiebedrift og utviklet seg raskt til et globalt trendmerke for sportsmote og streetstyle. Hvis du leter etter komfortabel og kul mote som du kan bruke i hverdagen din, bør du ikke gå glipp av de urbane høydepunktene som adidas Originals har å tilby.

Tre striper skriver historie

Grunnvollen for komfortable sneakers som i dag pryder føttene våre, ble med produksjonen av enkle joggesko allerede lagt for over 95 år siden. På vaskerommet Herzogenaurach, designet Dassler-brødrene sine første sportssko. OL-vinnerne Lina Radke (Amsterdam, 1928) og Jesse Owens (Berlin, 1936) fullførte et løp i skoene til de to brødrene og kom hjem med gullmedaljer. Dermed viste det seg allerede tidlig, at de to brødrene hadde talent når det gjaldt produksjonen av sportssko med høy kvalitet. En krangel førte imidlertid til at de to søsknene begynte å jobbe hver for seg. Begge grunnla sin egen bedrift I 1940-årene, noe som viste seg til å bli grunnlaget for en revolusjon innenfor sportsmote - fødselstimen til både Puma og adidas.

Fra Adi Dassler til adidas

For å navngi merkevaren sin, laget Adi Dassler en kombinasjon av for- og etternavnet sitt. Slik oppsto merkenavnet adidas - et navn som hele verden snart ville kjenne til. I løpet av få år utviklet den lille skofabrikken seg til å bli en av de største produsentene av sportsutstyr i verden. Rundt 57 000 ansatte har designet, forsket på og utviklet sportssko, klær og tilbehør til ulike idretter siden den gang. Slik genererer bedriften en årlig omsetning på ca. 22 milliarder euro.

Tre enkle striper ble raskt et av de mest karakteristiske varemerkene i verden. Trippelbladet, også kjent som "trefoil", er svært lett gjenkjennelig. Dette symbolet symboliserer den olympiske ånden og forbindelsen mellom de tre kontinentalplatene. Navnet adidas er imidlertid ikke lenger bare et synonym for sportsklær. Målet er å bringe idrett og sport frem i samfunnet. Merket har drevet kampanje for streetstyle i årevis, gjenoppfinner seg selv og forblir likevel tro mot seg selv og sin filosofi.

Ikke bare idrettsutøvere ble raskt begeistret for sports- og livsstilsmerket. Justin Bieber, Rita Ora eller Pharrell Williams klarer heller ikke å holde hendene unna de tre stripene og samarbeider gjerne med merket. Fremfor alt er det ett navn som dukker opp særlig ofte: Kanye West.

adidas, sneaker og Kanye West

Sko fra adidas Originals har alltid hatt et spesielt godt rykte innenfor sport og livsstil. Teknologiske nyvinninger, optimal komfort og selvfølgelig et suverent design gir merket en stadig størr fanskare. Samarbeidet med musikkgiganten Kanye West setter kronen på dette verket. Ett år og tre måneder etter kunngjøringen av samarbeidet var tiden kommet - Yeezy Season 1 så dagens lys. NBA-stjernen Nick Young ønsket ikke å ta av seg sine Yeezys lenger og brukte de hypede joggeskoene til og med under en offisiell NBA-kamp - Yeezus Christ! For mer ytelse i neste spill er adidas Performance-sko, f.eks. Ultra Boost, sannsynligvis det beste valget. I utgangspunktet utmerker adidas Originals seg gjennom sin gatestil, mens adidas Performance tilbyr deg sportsklær, som gir deg muligheten til å yte enda mer.

adidas Originals: 3 striper, 1 mål

Sportsklær for hverdagen - adidas Originals gjør dette mulig med stor suksess. Det som er bra for en idrettsutøver, kan ikke være til ulempe for noen som løper en stressende hverdagsmaraton. Funksjonen, kvaliteten og utseendet til de nyeste sportsklærne vil hjelpe deg å holde en god figur i storbyjungelen.

tidløs med adidas Originals

Originalene har oppnådd det enhver designer ønsker seg: de har blitt et tidløst motetilbehør. Idrettsutøvere og trendsettere som David Beckham bekjenner seg til trendmerket, Katy Perry promoterer det, musikalske kollegaer som Madonna eller Run DMC har til og med sunget sanger om merket. Grand Slam-vinneren Stan Smith har foreviget seg ved hjelp av adidas-klassikeren ved samme navn, Stan Smith. Evergreen adidas Originals Sneaker, adidas Superstar, Samba og adidas Continental 80, gjør adidas komplett med sine treningsjakker og hettegensere. Selv om navn som NMD, Deerupt, ZX 750, Campus og Prohere høres ut som militære koder, vet ekspertene umiddelbart at det er snakk om adidas sine mer uvanlige sneakermodeller. Også de mest kjente badeskoene i verden Adilette har siden markedslanseringen i 1972 revolusjonert bademoten. Nå til dags gjør disse badeskoene til og med gatene i storbyer usikre. Med adidas Originals-modellene vil du bli en del av denne uendelige suksesshistorien.

adidas Originals hos ABOUT YOU

Bli en del av adidas Originals suksesshistorien og benytt deg av fri frakt inkl. retur, 100 dagers returrett og enkel betaling med faktura hos ABOUT YOU. Bestill, prøv og betal kun for det du liker – det kunne ikke vært enklere. Se deg om i adidas Originals nettbutikk hos ABOUT YOU nå.